Nu är det batik som gäller

Kan det verkligen vara så att batikmönstret är tillbaka igen? Jo, det stämmer faktiskt och vi kan ärligt säga att vi älskar det. Det är något hippie och väldigt flower power över det hela och de starka färgerna gör oss direkt på väldigt bra humör. I sommar är det inget mindre än batik du ska använda dig av för att vara moderiktig och det bästa är att du själv kan välja om du ska köpa plaggen i butik eller om du ska tillverka dem själv. Är du redo för en sommar iklädd batikmönstrade t-shirts, skjortor, klänningar och tröjor?

Mixa och matcha

Batik är ett väldigt härligt mönster som kan mixas och matchas på många olika sätt. Under våren och sommaren 2019 är det dock tillsammans med blekta jeans som vi kommer att se plagget. Batikmönstrat gäller på allt från tröjor till linnen och klänningar, men även en hel del badkläder har fått anamma mönstret.

Vill du skapa ditt eget personliga mönster? Inga problem. Använd dig bara av gummisnoddar och tygfärg i olika kulörer. Instruktionsvideos kan du hitta överallt på internet om du bara letar.