Vintermode som håller dig varm

Vill man vara fin får man lida pin, eller? Enligt årets vintermode kan du vara både snygg och varm. Det finns massor med moderiktiga accessoarer och kläder som är lika vackra som de är bekväma. Här hittar du de bästa tipsen.

Trendiga kängor

Skor är en av de absolut viktigaste accessoarerna. Dels har skor viktiga funktioner och ska vara både värmande och bekväma att gå i. Dessutom kan rätt skor verkligen sätta pricken över i:et på en outfit. Många tycker att det är svårt att hitta vinterskor som är sköna samtidigt som de ser bra ut. Den klassiska vinterkängan från Bally uppfyller båda dessa krav. Bally har en lång historia inom skotillverkning. Varumärket har tillverkat vackra och tidlösa vinterkängor sedan 1851. Idag är de trendigare än någonsin och du kan köpa Ballykängor i över 60 länder, bland annat på NK i Sverige. Kängorna är fodrade, vilket gör att du aldrig behöver frysa om fötterna. De kommer i flera olika färger, bland annat svart, brunt och marinblått. Den eleganta designen gör att du kan matcha Ballykängorna till jeans och kostymbyxor såväl som till klänning.

En rejäl vinterjacka

Det kalla nordiska klimatet kräver en ordentlig vinterjacka. Även här kan det vara lite klurigt att hitta en modell som är både elegant och värmande. Ett tips är att välja en lång kappa i tålig ull, lyxig kashmir eller mysigt dun. När det kommer till isolering i vinterjackor är dun ett av de bästa materialen. Dunfyllningen är lätt samtidigt som den ger både värme och isolering. Hos NK hittar du många fina dunkappor såväl som andra sorters dunjackor. Här kan du även handla vackra kappor i andra material om du föredrar en mer diskret look.

Färgglad mössa

Många väljer att köpa vinterkängor och vinterjacka i en diskret färg, exempelvis svart eller blått. Då passar det bra att pigga upp outfiten med färgglada accessoarer. Varför inte välja en skön och varm mössa i en rolig färg? Det är ett perfekt sätt om du vill addera moderiktig färg till din vinterklädsel.