Sommar – Missa inte dessa trender!

Det finns verkligen många olika typer av plagg att hämta från sommarens modetrender 2019. En hel del favoriter kommer nog att dyka upp som har varit heta tidigare, men också nya färger och mönster står nu på listan. En färg som verkligen har gjort succé på alla dessa hörn är gult. Gult är något som man kommer kunna se i våra hem när det kommer till inredning, men också på smink och främst på mode. Förutom det gula så är det även mycket skinn som gäller, men naturligtvis är det fuskskinn som vi satsar på. Länge leve djuren! Denim och allt i jeans har också kommit tillbaka och skurningar av alla dess slag är mer än välkomna.

Här nedan har vi samlat en lista på de modetrender du bara måste anamma sommaren 2019!

1. Midikjol med leopardmönster är det hetaste just nu. Djurmönstrat har blivit hetare än någonsin, men istället för tidiga 2000-talets korta alternativ satsar vi nu på knälånga eller så kallade midi. Välj gärna en kjol med snyggt fall och undvik allt för tajt om du vill vara riktigt trendig.

2. Byxor i fuskskinn eller läder är något som alla bör ha i sin garderob. Byxorna är snygga och lämpar sig lika bra för en dag på stan och för en kväll på klubben. Observera dock att dessa byxor kan bli riktigt varma, så lämna dem hemma när det är 25 grader ute.

3. Cykelbyxor är faktiskt tillbaka, hur svårt det än är att tro. Välj alternativ som är höga i midjan och säkerställ att tyget inte är för genomskinligt. Cykelbyxor är bekväma och finns i alla möjliga färger. Matcha gärna med en tuff kavaj eller snygg blazer för en stilren look.

4. Det kan aldrig gå fel med en riktigt snygg skinnjacka. Även här är det skinnimitation som gäller. Det är liksom inte inne att döda djur för att bära en jacka en säsong eller två, eller hur?

5. Precis som med skinnjackan så är det ingenting som skriker sommar lika mycket som en jeansjacka. Jeansjackan är hetare än någonsin och passar till nästan alla typer av outfits. Välj gärna en kortare modell för att vara så trendig som möjligt. Oversize är helt rätt!

6. Ljusa basmönster med skira blommor är aldrig fel. Omlottklänningen för sena sommarnätter eller för bröllopet är helt rätt just nu. Att välja en ljus basfärg är ofta synonymt med sommar och därför fortsätter denna trend att stadigt hålla i sig. Fördelen med omlottklänningar är att de ofta är mycket smickrande på alla typer av kroppsformer, från äpplet till timglasformen.

7. Plisserat är det som gäller och plisserade plagg har vi även fått se på de stora modeveckorna. Välj blusar, klänningar eller kjolar i plisserat tyg!