Få ett moderiktigt IKEA-hem

Det är inte bara i din garderob som det hänger en hel del mode. Ditt hem är troligtvis även inrett med mode från flera olika säsonger. När du har ett hem som känns fräscht, personligt och moderiktigt kommer du att trivas mycket bättre. Att ha det snyggt inrett betyder varken att du måste lägga ut en förmögenhet eller att du måste hålla dig till alla de senaste trenderna.

Med hjälp av små medel kan du skapa en stor skillnad i ditt hem och ändra. Här nedan listar vi några av våra absolut bästa modeknep för din bostad.

Byt sovöverdrag

Att köpa en helt ny soffa är för många alldeles för kostsamt, men med hjälp av IKEA klädsel i moderiktiga färger kan du skapa rätt känsla ändå. Om du använder dig av IKEA klädsel kan du klä om både soffor, fåtöljer och schäslonger. På så sätt kan du få din soffa att se helt ny ut igen, samtidigt som du kan inreda med höstens rådande färger. Satsa gärna på jordnära färger med prydnadskuddar som färgklickar. Här är det kontrastfärger som gäller!

Gardiner

Ett snabbt, enkelt och billigt sätt för dig att få ett moderiktigt hem är genom att byta ut dina gardiner. Idag kan du hitta många snygga gardiner på second hand om du inte vill köpa nytt, vilket drar ner priserna ytterligare. Då hösten står utanför dörren är det mörkare och tyngre gardiner som gäller, gärna i sammet.

Måla om

Om du är en fena på att hantera pensel och roller rekommenderar vi att du ger hemmet en ommålning. Med färg kan du skapa otroliga förändringar och få ett elegant och moderiktigt hem på ett litet kick! Perfekt lösning för alla rum!