Visa upp dig med kläder och mobil

Oavsett om du har tydliga ställningstaganden skrivna på dina kläder, om du följer modet eller har en tydlig personlig stil, så kan kläder och accessoarer representera dig. Det skulle kanske kunna jämföras med personen utåt på ett företag, då kläder och accessoarer kan vara något av det första människor lägger märke till. Därför kan kläderna, accessoarer och din mobil ge uttryck för vem du är och kanske hur du känner dig för tillfället. Som tur är finns det numera inte bara gott om kläder av olika slag, det finns även ett stort utbud av moderna mobilaccessoarer.

Så du kan passa på att låta hela outfiten från skor till mössa, med mobilen mitt emellan, gå i en och samma färg eller stil. Eller kan du tänka på helheten men ändå variera stil på kläder och accessoarer för att få en personligare outfit som ingen annan har. På Nudient finns mobilskal i massor av trendkulörer och det är därför inte svårt att hitta ett som passar dig och just din stil.

En liten bit av dig i klädseln

Du kan ge uttryck för din personliga stil när du väljer kläder och accessoarer. Att ge uttryck för din personliga stil betyder naturligtvis inte att andra kan se vem du är bara genom att tolka ditt yttre. Du har din stil men det kan ändå finnas dagar då du känner mer för vissa plagg än andra. Detsamma kanske gäller för mobilen, och därför kan det vara kul att ha fler än ett mobilskal som du kan variera mellan och därmed förenkla matchning till kläderna. Med en plånbok, väska eller Airpods-skal som matchar mobilen eller outfiten i övrigt, kan du verkligen få till pricken över i:et. Kanske vill du visa vad du står för genom ett tydligt tryck på kläderna, text på mobilskalet, eller varför inte ett mobilskal från Nudient med regnbågsram?

Kläder för utomhusaktiviteter

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder, som det ju heter. Och visst krävs det en del förberedelser för viss utomhusvistelse, i synnerhet när du ska hitta kläder till vandring eller liknande. Om du vandrar ofta kan du behöva flera uppsättningar, beroende på vilken årstid och vilket väder kläder och skor lämpar sig för. Se även till att mobilen är skyddad under vandringen. Då kan det bland annat behövas ett bra mobilskal, skärmskydd och kameraskydd som exempelvis finns på Nudient, om du vill ta fram mobilen och ta snygga bilder längs vandringen. Ett skärmskydd som täcker hela skärmen kan ge din smartphone ett gott skydd. Ett annat sätt att skydda din mobil på vandringen eller under andra vardagsaktiviteter är ett greppvänligt mobilskal, så du inte tappar greppet om den så lätt. Nudient har många mobilskal med bekväma grepp. Om du verkligen gillar att matcha dina kläder och accessoarer, är ett vinterförslag att du matchar vinterjackan och mobilskalet i samma färger. Om du väljer ett mönstrat mobilskal hittar du enkelt en jacka som matchar någon av färgerna på mobilskalet. Då blir färgerna åtminstone genomgående för hela looken när du är utomhus.