Modetrenderna som dominerar 2021

Modetrenderna 2021 reflekterar tiden som vi lever i. Bekväma kläder som hoddies och sweatpants blandas med glamorösa kläder. Det finns en längtan efter att få klä upp sig och gå på en fest men även att få gå tillbaka till kontoret. Hos https://www.na-kd.com/sv hittar du ett brett sortiment av kläder. De erbjuder moderiktiga kläder till bra priser.

Det små plaggen och hud dominerar

En gemensam nämnare mellan flera modetrender är hud. 2000-talets croppade toppar gör comeback i år och bh-toppen från fjolåret stannar kvar även detta år. Till dessa typer av toppar kan du använda ett par byxor med hög midja eller ett par lågt skurna byxor. Det passar också att ha en kavaj över en mindre topp. Olika typer av cut-outs tillsammans med bar rygg är också trender för året. Cut-outs är vårens roligaste trend som fungerar på partyklänningen och på toppen. Det går att vara mer djärv och maxa det med helt bar rygg eller mindre detaljer som en urskärning vid magen eller vid halsen. Till sommaren är det dags att visa benen då kort-korta shorts är ett måste. Något som passar till shortsen är den stickade västen. Den går också att använda över en skjorta. Den stickade västen kommer vara väldigt aktuell det första halvåret av 2021.

Mjukistrenden är här för att stanna

Så länge som de flesta arbetar hemma kommer mjukistrenden att stanna kvar. På hemmakontoret är det bekväma och sköna kläder som gäller. Det finns många olika typer av set som är mysiga men samtidigt snygga. Till sommaren kan du ta fram den vita långa klänningen som är väldigt bekväm.

Discotrenden

Du får absolut inte missa disco- och metallictrenden – det ska glittra, glimra och skimra. Detta är en av säsongens ljusglimtar inom mode. Det är dessa plagg som åker fram när det är fritt fram att gå på fest igen.