Smycken lyfter stilen

Accessoarer är viktigt för att skapa en bra helhet. Rätt accessoarer kan lyfta vilken outfit som helst. I vår är både den överdimensionerade väskan och de stora solglasögonen tillbaka. Gärna kombinerat med vackra smycken i ädla metaller som ger en lyxig känsla också till enklare outfits.

Smycket för vår och sommar

Till solbränd hud passar alltid guld. Äkta guld är dyrt men hållbart och alltid modernt. När du har tröttnat går det alltid bra att sälja guld för att få tillbaka pengarna eller till och med mer. Halsband och ringar i ädla metaller, gärna med färgglada stenar passar alltid till sommaren. Våren 2020 är dessutom den klassiska fotlänken tillbaka och finns i ett antal olika utföranden. En tunn fotlänk i guld är en klassisk accessoar som funkar till vardags tillsammans med bara ben och skinnsandaler.

Bra basgarderob med accessoarer

För att få en användbar garderob är basplagg i god kvalitet bra för både plånbok och miljö. Tidlösa plagg kombinerat med ett fåtal väl valda accessoarer som uppdateras efter säsong skapar en stil som aldrig går ur tiden. Här har äkta smycken en självklar plats då guld och silver håller i många år. Välj gärna enkla smycken som matchar med det mesta och som du känner dig bekväm att bära – år efter år. Ett väl valt smycke kan bli som en vän som du alltid bär med dig!