Investera i allsidiga och klassiska kläder

Att alltid ha stilsäkra och snygga plagg som går att kombinera med varandra i garderoben är en vinst ur flera perspektiv. Genom att ha en bra bas av kläder som alltid fungerar oavsett säsong kan du spara mycket tid och huvudbry. Ett plagg som hör hemma i allas garderober och framförallt i en basgarderob är ett par jeans av valfri modell. Att bära ett par jeans är lika snyggt när du ska på en fest som när du ska på söndagsbrunch. Du kan enkelt både klä upp och ner jeans med hjälp av olika accessoarer, skor och överdelar.

Jeans blir snyggare med åren

När det kommer till jeans gäller det att hitta en modell som passar dig och din kropp. Det finns många olika jeansmodeller och när du väl hittar en favorit kan du köpa två på en gång. Då kommer du ha jeans i garderoben en lång tid framöver. Du kan även välja att köpa två olika modeller om du hittar flera favoriter. Ett tips är att hitta jeans i en traditionell tvätt. En annan sak som är värd att veta är att jeans blir snyggare med åren när de slit lite.

Vit skjorta och t-shirts är klassiska plagg

Den vita skjortan är en klassiker i en basgarderob. Skjortan är likt jeansen ett allsidigt plagg som går att använda i princip när som helst. Det finns olika skjortmodeller, det gäller att hitta en som passar just din kroppsform och en som du trivs i. Att även ha några t-shirts i garderoben är perfekt. Satsa på svarta, vita och gråa t-shirts för att enkelt kunna kombinera dem med andra plagg. Ett tips är att inte torktumla dina t-shirts, då kommer de hålla längre. Lägg gärna någon krona extra på en t-shirt för att sömmarna inte ska vrida sig när du tvättar den. Du får oftast det du betalar för när det kommer till t-shirts.

En svart klänning är alltid snyggt

En svart klänning hör hemma i alla kvinnors garderober. Den kan du ha på nyårsfesten men även mitt i sommaren och vara lika välklädd båda gångerna. Du kan komplettera den svarta klänningen med en snygg svart kjol. Med de två plaggen behöver du inga fler finkläder. Du kan till både en svart klänning och kjol ha många olika accessoarer och smycken som förhöjer din look.

Stickade tröjor i bra material

En tröja som du bör investera i är en stickad tröja. Antingen kan du välja en randig eller en enfärgad. Den stickade tröjan passar lika bra att bära en ljum sommarkväll som mitt i vintern. Det är ett väldigt allsidigt klädesplagg som du har stor nytta av att ha. Köp en tröja i ull eller kashmir för att den ska hålla länge.