Neonfärger – Du ska synas!

Vi kan ärligt säga att vi trodde att neonfärgerna var en trend som skulle komma och gå väldigt snabbt. Du vet en sån där trend som fullkomligt exploderar över natten, men som försvinner inom loppet av 3-4 veckor. Så skulle dock inte vara fallet när det kom till neon. Sedan en bra bit tillbaka har nu klädbutiker på både stan och på webben fyllt sina butikshyllor med kläder och accessoarer i dessa starka färger.

I både stora modehus och på catwalken har man kunnat se ett flertal självlysande plagg visas upp och det är naturligtvis vårkollektionen som vi talar om. Här fanns bland annat klänningar, byxor och naturligtvis även toppar i färger som grönt, gult, blått och rosa.

Många kan tycka att neon är svårt att matcha, men vi har lösningen! Låt neonfärger vara en detalj i din outfit och satsa på en mer diskret färg som bas. Det kan t.ex. vara en beige klänning (naturligtvis midi-lång) som du matchar med en handväska och ett par skor i den klassiska gul/gröna neonfärgen. Kom ihåg att det även är fritt fram med accessoarer av neon. Varför inte sätta nya skosnören på gympaskorna?